Sign In | Join Free | My hardware-wholesale.com
hardware-wholesale.com
Products
Search by Category
Home >

Hand Operated Hydraulic Crimping Tools for Crimping Copper / Aluminum Cable Lug

Categories Hydraulic Crimping Tools
Brand Name: XINYA
Model Number: CYQ
Certification: ISO
Place of Origin: Jiangsu,China
MOQ: 1set
Price: get latest price
Payment Terms: L/C, T/T, Western Union
Supply Ability: 100sets/week
Delivery Time: 7-10 workdays after payment
Packaging Details: carton
Working Stroke: 30mm
Crimp form: hexagon
Weight: 8.0kg
output: 130KN
Application: crimping
Type: Hydraulic crimping tool
  • Haven't found right suppliers
  • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
  • And this service is free of charge.
  • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
  • Submit Buying Request
    • Product Details
    • Company Profile

    Hand Operated Hydraulic Crimping Tools for Crimping Copper / Aluminum Cable Lug

    13 Ton Output Hand Operated Hydraulic Crimping Tool for Crimping Copper and Aluminum Cable Lug 10-400 mm2


    Characteristics

    1. Compression mould can be replaced, quick and safe operation;

    2. Compression configuration: 50,70,95,120,150,185,240,300,400mm2

    Press tools is suitable for DIN.AWG.JIS.

    There is a safe protective equipment of "Kacha" voice when it reaches to high or low voltage.

    Only one person can work.

    Pump is connected to the tools, it can turn 180 degree when pressed on the head.


    Introduction

    It is a hand-operated, self-contained tool, it is designed to crimp Cu and Al connectors onto cable.

    It's crimping range is from 50 to 400mm

    With the help of hydraulic power and double speed unit, crimping become easy and fast.

    Fiberglass handles and safety valve equipped

    avoid electric shock and protect hydraulic system from overpressure.


    Technical Data

    Product No.Model TypeOutput (KN)Crimping Range(mm2)Working Stroke(mm)Packing TermOil Capacity (cc)Weight(kg)
    80079CYQ-41013040030plastic box1458.0
    80080CYQ-43013040030plastic box1457.9
    80081CYQ-510B13040030plastic box2009.3

    Questions & Answers


    1. How about the payment terms?

    Answer: We accept 30% T/T in advance, 70% balance before the delivery. Other terms like O/A and L/C also available, we can discuss in details.


    2. How do you guarantee your quality?

    Answer: Firstly, quality test in every process. We produce most components by ourselves, started from cutting raw material, machining roughly in the first step, casting, forging, punching, heat treatment, finish machining, painting, assembling and finally packing, we will spot check for each step.

    Secondly, we collect all comments on our products from customers in time, then improve quality all the time.


    3. Is the whole working procedure finished by your workshop?

    Answer: 90% procedures are finished in our workshop, so we can control strictly the quality of components and finished products. Surface color treatment is done outside but we check each batch incoming materials.


    4. How about your delivery time and stock status?

    Answer: We have stock for our best-selling products and most models, so we can shorten delivery time to 3 days and even 1 day after order confirmation.


    5. How long is your warranty period?

    Answer: Standard warranty period is 12 months.


    6. Can you provide OEM service and have our own logo on products?

    Answer: Yes, we work on OEM orders. That's ok to have your own logo on the products. Please contact us with details before placing order.


    7. How about the packing and shipping?

    Answer: Normally, we have plastic carrying case, carton and foam for packaging. If you have any other special requirements, please feel free to let us know.

    Quality Hand Operated Hydraulic Crimping Tools for Crimping Copper / Aluminum Cable Lug for sale
    Send your message to this supplier
     
    From:
    To: Changshu Xinya Machinery Manufacturing Co., Ltd.
    Subject:
    Message:
    Characters Remaining: (0/3000)
     
    Inquiry Cart 0

    Home| Products| Suppliers| Quality Suppliers| Site Map |About Us |Contact Us |Help |关于我们 |联系我们

    Copyright © 2009 - 2019 hardware-wholesale.com. All rights reserved.